Eindejaarsfeesten : Buffet of 3-4 gangen Menu

We feesten in 'petit commité' maar het mag wel lekker en uitgebreid zijn, nietwaar?  Bestel onze menu's of buffet(ten), maak het je gemakkelijk!

Beschikbaar van 12 december 2020 tot 17 januari 2021

Al onze heerlijke gerechten worden klaargemaakt, geschikt en verpakt door ons volgens de strenge normen van Kasteel de Bunswyck: verse producten, grote keuze, heerlijke bereiding door onze eigen keuken. Alles is volledig voorbereid en mooi uitgestald. Je dient alleen de schotels en kommen op tafel te plaatsen ... en klaar!

     

 

Wij zorgen voor dranken indien gewenst, prijs zie drankenkaart. Voor het materiaal kan een waarborg gevraagd worden. Die waarborg krijg je terug wanneer het materiaal terugkomt.
Het transport is per bestelling, in een straal van 5km is 5 euro . Daarboven is de transportprijs, 10 euro per 5km extra. Opgepast, levering is afhankelijk van de planning van de chauffeur.
Afhaling wordt afgesproken tussen 9u en 16u.  Geef je voorkeurstijdstip mee, wij laten je weten wanneer het coronaveilig kan.

Om te bestellen stuur een mail met je keuze, lever-of afhaaldatum en tijdstip naar info@kasteeldebunswyck.be. Info krijg je ook op 0477/342286.
Je ontvangt snel een bevestiging met de betaalgegevens via de bank. Graag 48u op voorhand bestellen.

Elk menu en buffet gaat gepaard van 2 aperitiefhapjes per persoon, brood en boter, fris slaatje en een glaasje cava.
De koude gerechten worden op porselein of glas meegegeven.  Soep is in plastiek.  De warme gerechte worden koud in glas of in plastiek bakjes meegegeven. Gebruik je een conventionele oven om de gerechten op te warmen, kies dan voor glas. Gebruik je een microgolfoven, kies dan voor plastiek. Geef je keuze mee bij de bestelling.
Wij bieden jullie graag volgende keuze aan:
I. 3-4 gangen menu
II. Buffet(ten)

 

I. 3-4 gangen menu (van donderdag tot en met zondag tussen 12/12/2020 en 17/01/2021)
Elk menu gaat gepaard van 2 aperitiefhapjes per persoon, brood en boter, fris slaatje en een glaasje cava.

 3-4 gangen menu (min 2 pers, geef je keuze)
 3-gang:44 euro pp, 4-gang: 54 euro pp

 Extra vegetarische opties

 Gerookte zalm met fijngesnipperde ui, peterselie en gravlax saus met dille
of
Verse pompoensoep met krokante rauwe ham (apart)

******

Italian amuse (rucola, sun-dried tomatoes, prosciutto, parmesan)
of
Tomatenschelpen met grijze garnalen en coctailsaus met whiskey en limoen

*******

Eend met sinaassaus en gecarameliseerde witloof
ovengebakken aardappelen met rozemarijn
of
Hertenfilet met jagersaus en warme peer met veenbessen
ovengebakken aardappelen met rozemarijn
of
Lamsbout met rozemarijnsaus, bloemkoolgratin en rode kool taartje
huisgemaakte reuze pomme duchesse
of
Scampi in een romige tomatensaus met look
gebakken rijst met groentjes

******

Kaasschotel met min 6 soorten kaas, zachte en harde
met gedroogde vruchten en noten;
of
palet van de chef (3 soorten dessert)

 Verse pompoensoep
of
Salade van rode biet en aardappel(vegan);

******

Italian amuse veggie (rucola, sun-dried tomatoes, parmesan)
of
Paddestoelen met ricotta en sinaas

*******

Vegetarische Moussaka


II. ontbijt - koud buffet - warm buffet - dessertenbuffet

Je kan één of meerdere van volgende buffetten bestellen, inclusief een glaasje cava:

* Eindejaars ontbijt met cava(min 2 pers): 35 euro pp

* Eindejaars koud buffet met cava(min 4 pers) : 39 euro pp (van donderdag tot en met zondag van 12/12/2020 tot 17/01/2021)

* Eindejaars warm buffet met cava(min 4 pers) : 39 euro pp (van donderdag tot en met zondag van 12/12/2020 tot 17/01/2021)

* Eindejaars dessertenbuffet (min 2 pers) : 32 euro pp

Menu ontbijt(al de gerechten zijn voorzien, je moet niet kiezen, min 2 personen)

Broodmand met gevariëerde mini-restaurantbroodjes, zachte sandwiches, mini-croissants, mini-chocoladekoeken of stokbrood met boter;
Zoet zakje : Brownies, muffins, donuts en bananenbrood;
Zoet beleg met confituur, choco, honing, speculoospasta en appel-peer stroop;
Huisgemaakte granola met zaden, noten,gebakken peer en yogourt;
Hartige vleesschotel met min 4 keuzen van de chef uit : gekookte hesp, rauwe ham, salami pur porc, gebakken paté met ajuinconfituur, rosbiefsneetjes, kalkoensneetjes, gebraadsneetjes, ...;
Kaasschotel met min 4 soorten kaas in sneetjes en kaas in blok, zachte en harde;
Gerookte zalm met fijngesnipperde ui, peterselie en gravlax saus met dille;
Verse slaatjes en koude sauzen;
Warme groentjes zoals gebakken champignons, warme kerstommaatjes, witte bonen in tomatensaus, geroosterde mediterraanse groenten;
Warme worstjes, spek en gebakken appeltjes;

Frittada (italiaanse luchtige ommelet) met prei en brocoli;
Ei- cup cake met krokant stukjes spek;
Warme amerikaanse pancakes (1 pp) met mapple syrup;
Sinaassap en verse smoothie;

Vegetarisch alternatief:

Zie hierboven mits enkele aanpassingen:

Hartige vleesschotel wordt vervangen door vegetarische spread en extra kaas.
Gerookte zalm wordt weggelaten.
Het warme spek en de worstjes worden weggelaten.
Ei- cup cake met champignons.

Menu Koud Buffet (vanaf 4 pers., alles is erbij, er hoeft geen keuze te worden gemaakt)

Broodmand met gevariëerde mini-restaurantbroodjes en/of stokbrood met boter;
Verse slaatjes en koude sauzen; 
Italian amuse (rucola, sun-dried tomatoes, prosciutto, parmesan)-salad;*
Gerookte zalm met fijngesnipperde ui, peterselie en gravlax saus met dille; *
Tomatenschelpen met grijze garnalen en coctailsaus met whiskey en limoen;*
Kaasballetjes met hartige kruiden;
Wrap met rauwe ham, rucola en kruidenkaas;*
Paddestoelen met ricotta en sinaas;
Fijne vleeswaren, selectie van : salami pur porc, rosbiefsneetjes, gebraadsneetjes, kalkoensneetjes, vleesbroodsneetjes, wild paté;*
Quinoa met kerstomaatjes, rode pesto en feta;
Salade van rode biet (vegan);
Scampi en groenten balti (mix van bonen, mais, gourgette, paprika en ui);*

Taboulé met zongedraagde tomaatjes en appel (vegan);

Vegetarisch alternatief:

Zie hierboven mits enkele aanpassingen:
De gerechten met * worden vervagen door devolgende gerechten:


Italian amuse-salad: zonder ham;
Gerookte vis en garnalen worden verwijderd;
Fijne vleeswaren worden verwijderd;
Warp: rauwe ham wordt vervangen door gegrilde augergine;
Scampi wordt vervangen door gebakken tofu;

Menu Warm Buffet met cava(vanaf 4 pers., alles is erbij, er hoeft geen keuze te worden gemaakt)

Broodmand met gevariëerde mini-restaurantbroodjes, stokbrood en boter;
Verse slaatjes, min 3 soorten en koude sauzen;
Verse pompoensoep met krokante rauwe ham (apart);

Eend met sinaassaus;
Lamsbout met rozemarijnsaus;
Hertenfilet met jagersaus;
Scampi in een romige tomatensaus met look.

Van elk van deze gerechten is voor elke persoon een portie voorzien.  In totaal is +/- 300gr vlees/vis voorzien per persoon. 

Warme groentjes:
* bloemkoolgratin,
* rode kool taartje,
* groene boontjes met spek, 
* gecarameliseerde witloof, 
* warme peer met veenbessen;

Warme bijgerechten:
* gebakken rijst met groentjes,
* ovengebakken aardappelen met rozemarijn
* huisgemaakte reuze pomme duchesse.

Vegetarisch alternatief:

Vegetarische moussaka ipv één van de 4 warme gerechten;

ps: de warme gerechte worden koud in glas of in plastiek bakjes meegegeven.  Gebruik je een conventionele oven om de gerechten op te warmen, kies dan voor glas.  Gebruik je een microgolfoven, kies dan voor plastiek.  Geef je keuze mee bij de bestelling. 




Menu Dessertenbuffet (vanaf 2 pers., alles is erbij, er hoeft geen keuze te worden gemaakt)

Broodmand met gevariëerde mini-restaurantbroodjes, stokbrood en boter;
Kaasschotel met min 6 soorten kaas, zachte en harde met gedroogde vruchten;

Huisgemaakte chocomousse;
Suprème van speculaas;
Mascarponecrème met perzik en blauwe bessen;
Duo van bavarois, chocolade en passievrucht;
Appeltaart met kaneel;
Cheese cake met rode vruchten;
Profiterolles met chocoladesaus;