Feesten en arrangementen

Voor al uw kleine diners (vanaf 15 personen) tot grote evenementen is Kasteel de Bunswyck de ideale locatie, uiterst gemakkelijk bereikbaar en toch rustig gelegen in een groen en mooi kader, met parking voor 250 wagens in de directe omgeving (80 parkings op het terrein zelf).

Wij beschikken over verschillende zalen en salons die vlot gecombineerd kunnen worden. Alle modern comfort is voorzien: ventilatie in verscheidene salons, achtergrondmuziek, geluidsversterking voor een dansavond, projectiemateriaal, enz.
Vergeet vooral de grote terrassen niet, waar reeds met een klein beetje zon een fantastische sfeer heerst.
Het prachtige privépark met vijver en fontein zal u zeker waarderen voor een inspirerende of ontspannende wandeling tussen de gangen door maar vooral voor de kinderen is het een leuke en veilige speelplek.
Wenst u kinderanimatie (volksspelen, clown, springkasteel, klimmuur, ...)? Vraag ernaar!

Wij stellen u enkele feestformules voor, van geboorte over communie, verjaardag, huwelijk, jubileum tot overlijden, uit het leven gegrepen. Een feest voor elke leeftijd.

Vindt u uw gading niet in het aanbod, dan werken wij graag uw evenement op maat uit.

Personeelsfeesten en banketten

Personeelsfeest, nieuwjaarsfeest, pensionering, zomerfeest, x-jarig bestaan van uw bedrijf of een andere speciale gelegenheid!
U wil uw personeel en andere professionele contacten op een gepaste manier ontvangen. Wij bieden u de juiste infrastructur en arrangementen. Van een informele barbeque, uitbundig thema feest met animatie en dansgelegenheid tot een formeel, chique diner. Wij stellen alles in het werk om te voldoen aan uw wensen.