Receptie op Kasteel de Bunswyck vanaf €33,- (pp, all in)

Bij de geboorte van je baby, een verjaardag, de promotie op het werk, of nog zoveel andere gelegenheden om je vrienden en familieleden uit te nodigen zonder dat het je een rib uit je lichaam kost.

Ook professioneel is de receptie een geschikt middel om uw personeel, klanten en leverenciers te verzamelen en uw bedrijf in een goed daglicht te plaatsen aan een redelijke kostprijs.

Voor één prijs ontvang je (60 tot 250 personen, inclusief 12/21% BTW):

  • Geschikt salon, zaal en/of terras, aangepast ingericht voor een staande receptie gedurende 2 uur (verlengbaar per uur)
  • 2 warme en 2 koude hapjes per persoon (minder dan 100 personen)
  • 3 warme en 3 koude hapjes per persoon (meer dan 100 personen)
  • Cava en sinaassap, zonder beperking, het oorspronkelijk glas wordt door de kelner bijgevuld.  Wil je graag dat de gasten steeds een nieuw glas krijgen aangeboden, dan is de meerprijs 5 euro per persoon.  Indien andere dranken worden gevraagd tijdens de receptie worden die opgeschreven en apart aangerekend aan de prijs van de drankenkaart.
  • Achtergrondmuziek
  • Bediening

Keuze hapjes:
Voor dit arrangement zal normaal gezien onze chef lekkere hapjes kiezen volgens de beste mogelijkheden van de markt. Alle hapjes worden mooi geserveerd in een individueel kommetje, glaasje of lepel, Alle hapjes worden door de kelner aan de gasten aangeboden, voorzien van een servietje.  Het aantal hapjes is 'voldoende' maar zeker niet om een maaltijd te vervangen.  Bij de standaard formule krijgen de gasten regelmatig een hapje aangeboden gedurende het volledige verloop.  Het laatst kwartier worden geen hapjes meer aangeboden.  Bijkomende hapjes kan je vragen voor de prijs van 2 euro per persoon en per hapje.

Wil je graag een eigen keuze maken?  Dit is zeker mogelijk, samen met onze chef kan je de heerlijkste hapjes samenstellen.  Er is dan een meerprijs van 2euro per persoon en per hapje.

Stuur een mailtje naar info@kasteeldebunswyck.be voor een reservatie


Receptie Kasteel de Bunswyck Leuven  Receptie Kasteel de Bunswyck Leuven