Eindejaarsbrunch op Kasteel de Bunswyck

De kerstman, de eerste sneeuwvlokjes en het einde van 2015.  Wij willen het jaar al feestend afsluiten.
Daarom dompelt Kasteel de Bunswyck zich onder in de eindejaarsfeesten en bieden wij u de mogelijkheid om uw feestdagen in stijl te vieren.

Gedurende heel het jaar kan je al op zondag genieten van onze smakelijke brunches, maar in de maand december gaan we een stapje verder:

- Aangepaste extra feestelijk menu
- Gratis glaasje cava of jenever
- Warme chocomelk voor de kindjes

- Leuke kerstversiering
- Kinderanimatie (kerstfilms,...)
Gezellige en warme kerstsfeer voor iedereen

Bij geschikt weer en voldoende aantal kinderen voorzien wij nog extra animatie
- Sneeuwmannen maken in de tuin 
- Sneeuwballengevecht in de tuin

Wanneer:
Zondag 25 en 27 december 2015 en 3 januari 2016

Prijzen, reserveren:
Klik hier voor de mogelijke formules
(standaard prijzen van de brunch van toepassing)

RESERVEER HIER

Vrijdag 25/12/2015 (KERSTDAG)
zondag 27/12/2015
zondag 3/01/2016 (NIEUWJAARSBRUNCH)

Ontbijt 
(aanvang luxe ontbijt formule: 09u30 /// aanvang kasteelbrunch en champagnebrunch formule: 11u00)

Gebakken kempisch spek
Spiegeleitjes
Roereitjes natuur, zalm of bieslook
Zacht gekookte eitjes op vraag en naar wens
Mini pannekoekjes.
Witte en zwartje pens
Chippolata en gerooktje worstjes
Boontjes in tomaat
Gestoofde appeltjes in bruine suiker
Gebakken champignons
Lauwe Kersttomaatjes Avignon
Assortiment van gesneden kazen
Assortiment van uitgelezen franse zachte kazen
Verse kaas en Yohurts
Cornflakes in ruime variatie
Verse meergranen brood, Baguette, Rozijnen en Suikerbrood.
Huisgemaakte Luikse craqueline.
Diverse broodjes.
Croissants, Chocoladebroodjes, Rozijnnenkoekjes.
Ruim assortiment van confituur
Honing, Siroop, Choco, Speculaaspasta, Hagelslag. 
Huisgemaakte appelcake
Verse fruitsla
Vers geperst sinaasappelsap
Koffie, Thee, Warme melk en Chocomelk

Aperitief (12u15) 
(einde luxe ontbijt /// aanvang lunch formule)
- Een glaasje cava of fruitsap van het huis

Koud buffet (12u30)
Verse zalmfilet in schoon zicht
Tomaat garnaal
Tonijn
Gerookte vissoorten
Visterine 
Gemarineerde scampi
Mimosaeitjes
Kippendrums 
Huisbereid Frikadellenbrood
Diverse pate’s
Fijne charcuterie
Carpaccio
Seranoham met meloen
Tomaat Mozarella
Diverse vleessaldes
Uitgebreide saladebar

Soep: 
Agnes Sorelsoep
Tomatensoep met kippenballetjes

Warm buffet: (13u30)
Koninginnehapje en het koekje erbij
Varkenshaasje

Kalkoenrollade met spinazie
Varkensgebraad “Prins Orlof”
Rundstong in Madeira

Sauzen : Champignonroom, Peperroom

Kabeljauwhaasje met tuinkruiden.
Tongrolletje

Sauzen: Boter-citroen, Kreeftensaus

Brusselse spruitjes
Gelakt witloof
Kruidige tuinbonen.

Amandelkroketjes
Gratintaartje
Puree in wintersjasje.


Incl. vegetarisch
Kaaskroketjes van oude brugsekaas met gekaramelliseerde appel
Quiche van prei en champignons


Dessertenbuffet: (14u30)
Ruime keuze waaronder de klassiekers zoals Chocomouse van witte en fondant chocolade
Bavaroises en fij
ne patteserie.
En het exclusieve “Parfait de Bunswyck”

Einde kasteelbrunch, lunch en champagnebrunch: (15u30 - 16u00)

RESERVEER HIER



Eindejaarsbrunch Kasteel de Bunswyck Leuven