Menu

 
Aperitief van het huis
Een glaasje cava van het huis

Soep van het huis
Wekelijkse verse soep van de chef

Koud buffet
Tomaat met grijze garnaaltjes
Eitjes met zalmmousse
Perzik met tonijnsla
Zalm Bellevue
Huisgesneden rundscarpaccio met rucola en parmezan
Spaanse Serano ham met meloen
Gevarieerde gerookte visschotel (Zalm, heilbot, haring, makreel, forel)
Rivierkreeftjes met guacamole
Lauwe kipdrummekes met verse ananas
Boerenpaté met uienconfituur
Schotel fijne vleeswaren
Vegetarische gerechten:
Tomaat mozarella en basilicum
Rucola schotel met gebakken quorn en granaatappel
Griekse salade met feta
Vegetarische taboulé met geroosterde miditerraanse groentjes
Frisse salades en sausen, broodvariatie

Warm buffet
een wekelijkse keuze van de chef met minstens 4 warme gerechten
(vlees, vis, gevogelte en vegetarisch)

Vlees en gevogelte zijn gewoonlijk een “carvery” waar het vlees op het buffet versneden wordt.
Het vlees kan zowel, runds, lam, varkens, wild als kalkoen zijn,
vergezeld met een variatie een warme groenten en aardappelbereidingen of pasta

(Vanaf de lente / zomermaanden afgewisseld door een barbeque met een ruime keuze aan vlees en vis)


Dessertenbuffet
Een keuze van de chef uit:
Chocomousse
Ijsroom en pannekoekjes met zoet garnituur
Rijstpap
Crème brulée
Variatie aan bavaroises
Tiramissu
Gebakjes van het huis
Dessertje van de chef

 




Kasteel de Bunswyck heeft altijd het recht om door omstandigheden bepaalde menu's te wijzigen.