Kalender met beschrijving warm- en dessertenbuffet

Hier vindt u de komende data met telkens de bijhorende menu:


Zondag 13/09/2015 

Ontbijt
geen ontbijt

Aperitief (12u15)
(aanvang lunch formule)
- Een glaasje cava of fruitsap van het huis

Koud buffet (12u30)
Tomaat met grijze garnaaltjes
Perzik met tonijnsla
Rundscarpaccio met rucola en parmezan
Spaanse Serano ham met meloen
Traiteurham op staander
Fijn gesneden rosbeef
Spaanse chorizo met zongedroogde tomaatjes
Gevarieerde visschotel
Kipdrummekes met verse ananas
Tomaat mozarella en basilicum
Boerenpaté met uienconfituur
Frisse salades en sausen, broodvariatie

Soep:
Soep van de chef

Warm buffet: Barbeque (13u30)
Rundsbrochettes en Quaterpounders
Gemarineerde kippenbillen en sate's met ananas
Varkensspies/paprika en ui
Gemarineerde lamskoteletjes
Spareribs piripiri
Merguezes , Chippolatta's 
Spiesje van gemarineerde scampi

Gegrilde aarappellen Carppentras

Variatie van salades en sauzen

Dessertenbuffet: (14u30)
Chocolademouse
Tiramisu
Cheese cake's
Crème Brulee
Tart a tin
Bavaroisses
Verse fruitsalade


Zondag 20/09/2015 

geen brunch


Zondag 27/09/2015 

Ontbijt
(aanvang luxe ontbijt formule: 09u30 /// aanvang kasteelbrunch en champagnebrunch formule: 11u00)
- Assortiment brood en ontbijtkoeken
- Mand met 'Zoete broodjes'
- Toastjes en amerikaanse pancakes
- Eitjes gekookt à la minute
- Assortiment ontbijtgranen
- Assortiment yoghourt en platte kaas
- Assortiment vers fruit en fruitsla
- Assortiment konfituren en choco
- Assortiment vleeswaren en kazen
- Snoepbar met koekjes, chocolade, marsepein ,...
- Ommelet van de week
- Spek en worstjes
- Witte en zwarte pens met appelmoes
- Boontjes in tomatensaus met weense worstjes
- Gerookte zalm
- Gemengde sla
- Drank : Koffie, assortiment thee, melk, chocolade melk, vers sinaassap en multi-vruchtensap inbegrepen.

Aperitief (12u15)
(einde luxe ontbijt /// aanvang lunch formule)
- Een glaasje cava of fruitsap van het huis

Koud buffet (12u30)
Tomaat met grijze garnaaltjes
Perzik met tonijnsla
Rundscarpaccio met rucola en parmezan
Spaanse Serano ham met meloen
Traiteurham op staander
Fijn gesneden rosbeef
Spaanse chorizo met zongedroogde tomaatjes
Gevarieerde visschotel
Kipdrummekes met verse ananas
Tomaat mozarella en basilicum
Boerenpaté met uienconfituur
Frisse salades en sausen, broodvariatie

Soep:
Tomatenveloute met balletjes van kip

Warm buffet: (13u30)
Rougette in safraansausje
Scampi met kreeftensaus
Kippenborstfilet met peperroomsaus
Scalopinni Milanese
2 warme groenten

Specialiteit van de week
Runderballetjes uit Tyrol

Kasia
Aardappelnootjes
Groentenpuree

Incl. vegetarisch
Pasta in't rood met groetjes

Dessertenbuffet: (14u30)
Chocolademouse
Tiramisu
Cheese cake's
Hazelnootgebak
Crème Brulee
Parfait "de Bunswyck"
Tart a tin
Bavaroisses
Verse fruitsalade


Zondag 4/10/2015 

Ontbijt
(aanvang luxe ontbijt formule: 09u30 /// aanvang kasteelbrunch en champagnebrunch formule: 11u00)
- Assortiment brood en ontbijtkoeken
- Mand met 'Zoete broodjes'
- Toastjes en amerikaanse pancakes
- Eitjes gekookt à la minute
- Assortiment ontbijtgranen
- Assortiment yoghourt en platte kaas
- Assortiment vers fruit en fruitsla
- Assortiment konfituren en choco
- Assortiment vleeswaren en kazen
- Snoepbar met koekjes, chocolade, marsepein ,...
- Ommelet van de week
- Spek en worstjes
- Witte en zwarte pens met appelmoes
- Boontjes in tomatensaus met weense worstjes
- Gerookte zalm
- Gemengde sla
- Drank : Koffie, assortiment thee, melk, chocolade melk, vers sinaassap en multi-vruchtensap inbegrepen.

Aperitief (12u15)
(einde luxe ontbijt /// aanvang lunch formule)
- Een glaasje cava of fruitsap van het huis

Koud buffet (12u30)
Tomaat met grijze garnaaltjes
Perzik met tonijnsla
Rundscarpaccio met rucola en parmezan
Spaanse Serano ham met meloen
Traiteurham op staander
Fijn gesneden rosbeef
Spaanse chorizo met zongedroogde tomaatjes
Gevarieerde visschotel
Kipdrummekes met verse ananas
Tomaat mozarella en basilicum
Boerenpaté met uienconfituur
Frisse salades en sausen, broodvariatie

Soep:
Groentenveloute met brunoise

Warm buffet: (13u30)
Victoriabaars met boter-citroensaus
Kalkoenfilets met gewokte paprika slierten
Runderstoverij in Farobier
Koninginnenhapje
2 warme groenten

Specialiteit van de week
Lasagne van de chef

Wilde rijst
Amandelkroketjes
Groentenpuree

Incl. vegetarisch
Ratatouille met wilde rijst

Dessertenbuffet: (14u30)
Chocolademouse
Tiramisu
Cheese cake's
Hazelnootgebak
Crème Brulee
Parfait "de Bunswyck"
Tart a tin
Bavaroisses
Verse fruitsalade


Zondag 11/10/2015 

Ontbijt
(aanvang luxe ontbijt formule: 09u30 /// aanvang kasteelbrunch en champagnebrunch formule: 11u00)
- Assortiment brood en ontbijtkoeken
- Mand met 'Zoete broodjes'
- Toastjes en amerikaanse pancakes
- Eitjes gekookt à la minute
- Assortiment ontbijtgranen
- Assortiment yoghourt en platte kaas
- Assortiment vers fruit en fruitsla
- Assortiment konfituren en choco
- Assortiment vleeswaren en kazen
- Snoepbar met koekjes, chocolade, marsepein ,...
- Ommelet van de week
- Spek en worstjes
- Witte en zwarte pens met appelmoes
- Boontjes in tomatensaus met weense worstjes
- Gerookte zalm
- Gemengde sla
- Drank : Koffie, assortiment thee, melk, chocolade melk, vers sinaassap en multi-vruchtensap inbegrepen.

Aperitief (12u15)
(einde luxe ontbijt /// aanvang lunch formule)
- Een glaasje cava of fruitsap van het huis

Koud buffet (12u30)
Tomaat met grijze garnaaltjes
Perzik met tonijnsla
Rundscarpaccio met rucola en parmezan
Spaanse Serano ham met meloen
Traiteurham op staander
Fijn gesneden rosbeef
Spaanse chorizo met zongedroogde tomaatjes
Gevarieerde visschotel
Kipdrummekes met verse ananas
Tomaat mozarella en basilicum
Boerenpaté met uienconfituur
Frisse salades en sausen, broodvariatie

Soep:
Borsch

Warm buffet: (13u30)
Gegratineerd visserspannetje
Kippengyros
Kalfsblanquet
Varkensgebraad met gebakken champignons
2 warme groenten

Specialiteit van de week
Rigatone in 4 kazensaus

Aardappeltjes uit de oven
Couscous
Groentenpuree

Incl. vegetarisch
Kaaskroketjes van het huis met appelschijfjes

Dessertenbuffet: (14u30)
Chocolademouse
Tiramisu
Cheese cake's
Hazelnootgebak
Crème Brulee
Parfait "de Bunswyck"
Tart a tin
Bavaroisses
Verse fruitsalade

 


Vrijdag 25/12/2015 (KERSTDAG)
zondag 27/12/2015
zondag 03/01/2016 (NIEUWJAARSBRUNCH)

Ontbijt
(aanvang luxe ontbijt formule: 09u30 /// aanvang kasteelbrunch en champagnebrunch formule: 11u00)

Gebakken kempisch spek
Spiegeleitjes
Roereitjes natuur, zalm of bieslook
Zacht gekookte eitjes op vraag en naar wens
Mini pannekoekjes.
Witte en zwartje pens
Chippolata en gerooktje worstjes
Boontjes in tomaat
Gestoofde appeltjes in bruine suiker
Gebakken champignons
Lauwe Kersttomaatjes Avignon
Assortiment van gesneden kazen
Assortiment van uitgelezen franse zachte kazen
Verse kaas en Yohurts
Cornflakes in ruime variatie
Verse meergranen brood, Baguette, Rozijnen en Suikerbrood.
Huisgemaakte Luikse craqueline.
Diverse broodjes.
Croissants, Chocoladebroodjes, Rozijnnenkoekjes.
Ruim assortiment van confituur
Honing, Siroop, Choco, Speculaaspasta, Hagelslag.
Huisgemaakte appelcake
Verse fruitsla
Vers geperst sinaasappelsap
Koffie, Thee, Warme melk en Chocomelk

Aperitief (12u15)
(einde luxe ontbijt /// aanvang lunch formule)
- Een glaasje cava of fruitsap van het huis

Koud buffet (12u30)

Verse zalmfilet in schoon zicht
Tomaat garnaal
Tonijn
Gerookte vissoorten
Visterine
Gemarineerde scampi
Mimosaeitjes
Kippendrums
Huisbereid Frikadellenbrood
Diverse pate’s
Fijne charcuterie
Carpaccio
Seranoham met meloen
Tomaat Mozarella
Diverse vleessaldes
Uitgebreide saladebar

Soep:
Agnes Sorelsoep
Tomatensoep met kippenballetjes

Warm buffet: (13u30)

Een selectie uit huisbereide gerechten met voor elk wat wils.
Koninginnehapje en het koekje erbij
of
Kipnuggets
of
Viskroketjes van Kabeljauw
of
Varkenshaasje|
Kippenfilet
of
Kalkoenrollade met spinazie
of
Varkensgebraad “Prins Orlof”
of
Rundstong in Madeira
of
Kalfsmedallion
Sauzen : Champignonroom, Peperroom, Rochefort en Bearnaise

Kabeljauwhaasje met tuinkruiden.
of
Zalmfilets
of
Tongrolletje
of
Scampi uit de wok
Sauzen: Boter-citroen , Kreeftensaus, Wittewijnsaus

Brusselse spruitjes
of
Gelakt witloof
of
Bloemkool volgens de Chef
of
Kruidige tuinbonen.
of
Aardappelgarnituur.
of
Amandelkroketjes
of
Gratintaartje
of
Puree in wintersjasje.


Incl. vegetarisch
Kaaskroketjes van oude brugsekaas met gekaramelliseerde appel
of
Quiche van prei en champignons
of
Stoofpotje van vergeten groenten met tym en korriander.


Dessertenbuffet: (14u30)
Ruime keuze waaronder de klassiekers zoals
Chocomouse van witte en fondant chocolade
Bavaroises en fij
ne patteserie.
En het exclusieve “Parfait de Bunswyck”

*** Uw zondag naar keuze ***

Het is zeker mogelijk al te reserveren op een zondag naar keuze waarvan nog geen menu online staat.

RESERVEER HIER

(Kasteel de Bunswyck heeft altijd het recht om deze menu's door omstandigheden te wijzigen.)