Eindejaarsbrunch op Kasteel de Bunswyck

De kerstman, de eerste sneeuwvlokjes en het einde van 2015 komen eraan, dus reden te meer om het jaar al feestend af te sluiten. Daarom dompelt Kasteel de Bunswyck zich onder in de eindejaarsfeesten en bieden wij u de mogelijkheid om uw feestdagen in stijl te vieren.

     

Gedurende heel het jaar kan je al op zondag genieten van onze smakelijke brunches, maar in de maand december gaan we een stapje verder:

- Aangepaste extra feestelijk menu
- Gratis glaasje cava of jenever
- Warme chocomelk voor de kindjes

- Leuke kerstversiering
- Kinderanimatie (kerstfilms,...)
- Gezellige en warme kerstsfeer voor iedereen

Bij geschikt weer en voldoende aantal kinderen voorzien wij nog extra animatie
- Sneeuwmannen maken in de tuin 
- Sneeuwballengevecht in de tuin

Zondag 25 en 27 december 2015 en 3 januari 2016

Klik hier voor de mogelijke formules.
Klik hier voor de wekelijkse menu

RESERVEER HIER

 

Ontbijt
(aanvang luxe ontbijt formule: 09u30 /// aanvang kasteelbrunch en champagnebrunch formule: 11u00)

Gebakken kempisch spek
Spiegeleitjes
Roereitjes natuur, zalm of bieslook
Zacht gekookte eitjes op vraag en naar wens
Mini pannekoekjes.
Witte en zwartje pens
Chippolata en gerooktje worstjes
Boontjes in tomaat
Gestoofde appeltjes in bruine suiker
Gebakken champignons
Lauwe Kersttomaatjes Avignon
Assortiment van gesneden kazen
Assortiment van uitgelezen franse zachte kazen
Verse kaas en Yohurts
Cornflakes in ruime variatie
Verse meergranen brood, Baguette, Rozijnen en Suikerbrood.
Huisgemaakte Luikse craqueline.
Diverse broodjes.
Croissants, Chocoladebroodjes, Rozijnnenkoekjes.
Ruim assortiment van confituur
Honing, Siroop, Choco, Speculaaspasta, Hagelslag.
Huisgemaakte appelcake
Verse fruitsla
Vers geperst sinaasappelsap
Koffie, Thee, Warme melk en Chocomelk

Aperitief (12u15)
(einde luxe ontbijt /// aanvang lunch formule)
- Een glaasje cava of fruitsap van het huis

Koud buffet (12u30)

Verse zalmfilet in schoon zicht
Tomaat garnaal
Tonijn
Gerookte vissoorten
Visterine
Gemarineerde scampi
Mimosaeitjes
Kippendrums
Huisbereid Frikadellenbrood
Diverse pate’s
Fijne charcuterie
Carpaccio
Seranoham met meloen
Tomaat Mozarella
Diverse vleessaldes
Uitgebreide saladebar

Soep:
Agnes Sorelsoep
Tomatensoep met kippenballetjes

Warm buffet: (13u30)
Een selectie uit huisbereide gerechten met voor elk wat wils.
Koninginnehapje en het koekje erbij
of
Kipnuggets
of
Viskroketjes van Kabeljauw
of
Varkenshaasje
of
Kippenfilet
of
Kalkoenrollade met spinazie
of
Varkensgebraad “Prins Orlof”
of
Rundstong in Madeira
of
Kalfsmedallion
Sauzen : Champignonroom, Peperroom, Rochefort en Bearnaise

Kabeljauwhaasje met tuinkruiden.
of
Zalmfilets
of
Tongrolletje
of
Scampi uit de wok
Sauzen: Boter-citroen , Kreeftensaus, Wittewijnsaus

Brusselse spruitjes
of
Gelakt witloof
of
Bloemkool volgens de Chef
of
Kruidige tuinbonen.
of
Aardappelgarnituur.
of
Amandelkroketjes
of
Gratintaartje
of
Puree in wintersjasje.


Incl. vegetarisch
Kaaskroketjes van oude brugsekaas met gekaramelliseerde appel
of
Quiche van prei en champignons
of
Stoofpotje van vergeten groenten met tym en korriander.


Dessertenbuffet: (14u30)
Ruime keuze waaronder de klassiekers zoals
Chocomouse van witte en fondant chocolade
Bavaroises en fij
ne patteserie.
En het exclusieve “Parfait de Bunswyck”


 

 
Eindejaarsbrunch Kasteel de Bunswyck Leuven